Romjulssalg elektriske artikler 2017

“Alt” innen belysning

Lampagiganten har satt ned over 6000 lamper, innendørs, utendørs, tak, vegg, bord, lysslynger, o.s.v. Massevis av spesialpærer er også satt ned og selvsagt julelys.

Rabatter helt opp til over 60%.

Dessuten har jeg rabattkode som gir deg 200 kroner ekstra avslag ved en minimumsbestilling på 1500 kroner, (gjelder alle produkter, men den er ikke kombinerbar med andre rabattkampanjer.)

Rabattkoden er NO17-S2001500

Besøk salget hos Lampegiganten


Whiteaway alt i hvitevarer

Whiteaway har det meste inne hvitevarer og har på romjulssalget har de egne kategorier for : oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap, fryser, komfyr, stekeovn, mikroovn, platetopp, ventilator og småelektrisk

Jeg har ikke fått tid til å sjekke tilbudet så nøye, men det er iallefall varer med over 30% avslag på kampanjen

Gå til Whiteaway sitt romjulssalg


CDON har “alt

CDON er også en “portal” for andre nettbutikker, og de har alt tenkelig innen elektronikk på salg. Kategorier for PC og tilbehør, lyd, TV og kamera og hus/hjem, (bla.a. kjøkkenmaskiner og el/batteri verktøy og personlig pleie tannbørster, hårfønere o.s.v).

Opptil 50% rabatt

Gå til salget hos CDON


Kitchentime romjulssalg

Kitchentime har alt i kjøkkenutstyr, og har bla.a. satt ned prisen på 300 “dingser” med opptil 45%. Veldig mye spennende. Kaffebrygger, brusmaskin, diverse jern (vafle, toast, krumkake), slow cooker, og ikke minst Romjulssalg hvitevarer, elektriskrøykpistolen på bildet som brukes til å krydre maten med røyk. Den har ett lite kammer for spon som du fyrer opp, så kan du røyke din egen ost ved å sette den under en osteklokke og fylle klokken med røyk, eller blåse røyk inni stekeovnen for å gi steken ett hint av røyk. Gir også en ekstra dimensjon til selve serveringen med røyk som “kryper” rundt på serveringsfatet. Koster nå under 500 kroner med to små poser med spon. (men de har fri frakt fra 499,-, så kjøp noe i tillegg, f.eks. en ekstra pose spon)

Gå til romjulssalget hos Kitchentime